Detoks voda sa kruškom i đumbirom

Detoks voda sa kruškom i đumbirom sa pažljivo odmerenim sastojcima i izbalansiranim ukusom će postati vaš omiljeni napitak!

Svakodnevni unos vode je važan za celokupno zdravlje organizma, a posebno u borbi sa suvišnim kologramima. Ukoliko dodate par sastojaka u vodu, dobićete napitak koji ćete radije piti od obične vode, a ako su sastojci pažljivo izbalansirani, masne naslage će se dodatno topiti.

Kruške su pre svega prepune nutrijenata i hranljivih vrednosti. Takođe su odličan izvor vlakana, sadrže vitamine A, B1, B2, C, E , folnu kiselinu. Bogate su bakrom, fosforom i kalijumom, manjom količinom kalcijuma, gvožđa i magnezijuma, a pored toga povoljno utiču i na mnoge vitalne organe. 

Cimet se dugo koristi u tradicionalnoj medicini u raznim delovima sveta uključujući Kinu, Indiju i Iran. Danas se promoviše kao dodatak ishrani kod dijabetesa, sindroma iritabilnog creva i drugih zdravstvenih problema.

Za pripremu ovog recepta će vam biti potrebno:
• 1 l vode
• 2 kruške
• 6 kašičica Drops&Tea đumbira
• 1 kašičica Drops&Tea cimeta

Tanko narežite kruške na kriške, a zatim ih ubacite u vodu i dodajte jednu kašičicu Drops&Tea cimeta i 6 kašičica Drops&Tea đumbira. Ostavite preko noći, pa ujutru sipajte u staklene flašice kako biste mogli da pijte ovu vodu bilo kada u toku dana za detoksikaciju celog organizma.

Nadamo se da će detoks voda sa kruškom i đumbirom postati jedan od Vaših omiljenih recepata.

Uživajte!

Dodajte komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *